Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor der anvendes trykmassage på bestemte zoner på og under fødderne. Disse zoner har forbindelse til alle dele i kroppen. Herefter vil koppen arbejde på at genskabe balancen og derved opnå større sundhed og velvære.

Zoneterapi gives også som forebyggende til at styrke immunforsvaret og vedligeholde balancen i kroppen. Zoneterapien kan påvirke de fleste sygdomme og ubalancer i kroppen.

En behandling hos mig vil starte med et fodbad med en økologisk olie, hvor vi kort vil snakke om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Evt. råd omkring kost, vitaminer eller hjemmeøvelser. Varighed ca. 10 min. Herefter vil behandlingen starte og du vil få tilbudt NADA øreakupunktur som en naturlig del for at understøtte zoneterapibehandlingen. Varighed ca. 50 min.

Jeg er godkendt RAB (Registreret Alternativ Behandler), hvilket bl.a. betyder, at du via Sygeforsikringen Danmark kan få tilskud til zoneterapi. Desuden yder flere forsikringsselskaber tilskud til behandlinger hos en RAB registreret behandler. RAB er en fællesnævner sat af Styrelsen for patientsikkerhed og brancheforeninger.